Kolegio San Dominico

Ik wil mijn kind inschrijven

Over ons

Binnenkort vertellen we jou meer over onze school…

Missie

Wij zijn een rooms-katholieke basisschool die staat voor kwalitatief, hoogwaardig, meetbaar en eigentijds onderwijs en opvoeding.
De aandacht de katholike levensbeschouwelijke vorming is verweven in het onderwijs.
In gezamenlijke verantwoordelijkheid met ouders willen we aan kinderen maximale leerkansen bieden en ze het beste uit zichzelf leren halen.
“Klaar voor de toekomst!” Ieder kind wordt uitgedaagd om op zijn eigen wijze te werken aan zijn doelen zodat het kind straks in de maatschappij creatief, zelfbewust en onafhankelijk kan functioneren.

Visie

Onze school werkt vanuit de katholieke geloofsovertuiging en de daaruit voorkomende normen en waarden.
Wij willen dat kinderen terugkijken op een prettige schooltijd, waarin ze vertrouwen hebben gekregen in hun eigen kunnen.
Door de kinderen aan te zetten tot oplossingsgericht en constructief denken en handelen, leren de kinderen zich te ontwikkelen tot zelfstandige en kritische individuen, die zich verantwoordelijk voelen voor zichzelf en hun omgeving.
Op onze school leren kinderen omgaan met onderlinge verschillen en ieder kind wordt gestimuleerd om met zijn of haar talenten het beste uit zichzelf te halen.
We zien de school als kleine samenleving waar kinderen, leerkrachten en ouders elkaar ontmoeten.
Vanuit veiligheid, wederzijds respect en een goede sfeer geven wij vorm aan ons onderwijs. In een rijke speel- en leeromgeving bieden wij innovatief, uitdagende, eigentijdse en vernieuwend onderwijs, waarin de kinderen zich samen en alleen optimaal in hun eigenheid kunnen ontwikkelen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.