Maria Auxiliadora College

Ik wil mijn kind inschrijven

Samen zijn wij de sterren van morgen.

Over ons

Kolegio Maria Auxiliadora is een school voor funderend onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar een veilige en open christelijke omgeving heerst. We koesteren de individualiteit van elk kind en streven ernaar dat ze zich volledig kunnen ontplooien. Onze school legt de nadruk op persoonlijke groei en talentontwikkeling. We bouwen zelfvertrouwen op, ontdekken interesses en bevorderen vaardigheden. We streven naar kwaliteitsonderwijs en innovatie, waarbij we openstaan voor verandering en nieuwe benaderingen. In onze dynamische leeromgeving luisteren we naar onze leerlingen en passen we ons onderwijs aan hun behoeften aan. We hechten veel waarde aan leerlingenzorg, waarbij we vroegtijdig leerproblemen identificeren en individuele begeleiding bieden. We stimuleren wereldburgerschap en verantwoordelijkheid, en inspireren leerlingen om positieve veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Samen vormen we een hechte gemeenschap waarin leerlingen kunnen groeien en stralen als toekomstige leiders. Naast ons reguliere curriculum bieden we ook een leerorkest aan, waar ervaren muziekleraren lessen geven in diverse instrumenten, zoals bas, viool, percussie en zang, voor onze leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8.

Missie

Het is onze missie om onze leerlingen vanuit een katholieke levensovertuiging, op een inspirerende wijze voor te bereiden op een kansrijke toekomst. Wij hanteren een holistische benadering die zich richt op de ontwikkeling van de hele persoon. Dit omvat niet alleen academische groei, maar ook morele, spirituele en persoonlijke groei, waardoor onze leerlingen worden uitgerust met de vaardigheden en waarden die hen in staat stellen om succesvol en betrokken te zijn in de wereld om hen heen.

“Samen zijn wij de sterren van de toekomst”. Dit benadrukt het belang van samenwerking, gedeelde verantwoordelijkheid en collectieve inspanningen van de leraar en de leerling om een positieve toekomst te creëren. Het moedigt ons aan om gezamenlijk vooruit te gaan en ons potentieel te realiseren.

Visie

Het team van Kolegio Maria Auxiliadora gelooft dat door samen te werken, te groeien en te streven naar excellentie, elk kind de mogelijkheid heeft om stralend te schitteren en zijn of haar eigen succesvolle toekomst vorm te geven. Wij geloven dat elk kind unieke talenten en mogelijkheden heeft en het recht heeft om deze te ontdekken en te ontwikkelen. Als school streven we ernaar om een inspirerende leeromgeving te creëren waarin leerlingen zich veilig, gewaardeerd en ondersteund voelen. Onze visie is gebaseerd op de volgende kernprincipes:

• Samenwerking en inclusie.

• Persoonlijke groei en talentontwikkeling.

• Kwaliteitsonderwijs en innovatie.

• Dynamische leeromgeving.

• Leerlingenzorg.

• Wereldburgerschap en verantwoordelijkheid.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.